Təzə bişmiş çörək sağlamlıq üçün ziyandır
Maraqlı
- 26 mart, 2021
- 00:00

“Təzə bişmiş çörəyin həzm olunması çətindir və bayatı çörəklərdən daha yüksək turşuluğa malikdir”.
“Report”un məlumatına görə, bunu “Sputnik” radiosuna verdiyi müsahibədə terapevt, diyetoloq Mariya Çernyaeva deyib.
Onun sözlərinə görə, qastrit və mədə xorası xəstəliyi kimi mədə-bağırsaq traktının işində narahatlıqlar olduqda, bu cür çörək xroniki xəstəliklərin kəskinləşməsinə səbəb ola bilər.
“Səkkiz saat və ya bir gün gözləmək kifayətdir. Onda çörək bədənə daha az zərər verəcəkdir. Təzə bişmiş çörəyi yemək asılılıq da yaradır”.
Son xəbərlər
00:09
Foto
Video
DÇ-2026: İslandiya - Azərbaycan matçında fərq 4 topa çatıb - YENİLƏNİB-6
Futbol23:52
"Bank of America" FES-nin iki dəfə faiz endirimi edəcəyini proqnozlaşdırır
Maliyyə23:27
Ağ Ev ABŞ-dəki iş yerləri ilə bağlı vəziyyətdən məyusluğunu ifadə edib
Digər ölkələr23:09
Livan hökuməti "Hizbullah"ı tərksilah etmək planını təsdiqləyib
Digər ölkələr23:02
"Reuters": Tramp ağır zərbə PUA-larını satmaq üçün qanunvericiliyi dəyişdirəcək
Digər ölkələr22:47
Abşeronda avtomobilin vurduğu piyada ölüb
Hadisə22:37
Ukrayna tarixdə ilk dəfə korrupsionerlərin ölkədən çıxardığı pulları geri qaytarıb
Digər ölkələr22:28
Foto
Bakıda xatirə turnirinə start verilib, ilk günün qalibləri müəyyənləşib
Fərdi22:24