Təzə bişmiş çörək sağlamlıq üçün ziyandır
Maraqlı
- 26 mart, 2021
- 00:00
“Təzə bişmiş çörəyin həzm olunması çətindir və bayatı çörəklərdən daha yüksək turşuluğa malikdir”.
“Report”un məlumatına görə, bunu “Sputnik” radiosuna verdiyi müsahibədə terapevt, diyetoloq Mariya Çernyaeva deyib.
Onun sözlərinə görə, qastrit və mədə xorası xəstəliyi kimi mədə-bağırsaq traktının işində narahatlıqlar olduqda, bu cür çörək xroniki xəstəliklərin kəskinləşməsinə səbəb ola bilər.
“Səkkiz saat və ya bir gün gözləmək kifayətdir. Onda çörək bədənə daha az zərər verəcəkdir. Təzə bişmiş çörəyi yemək asılılıq da yaradır”.
Son xəbərlər
12:25
Əmək Məcəlləsinə ailə vəzifələri olan işçi anlayışı əlavə edilir
Milli Məclis12:24
Antonin Minarski yanğın-xilasetmə idmanı üzrə dünya çempionatından gözləntiləri barədə danışıb
İdman12:18
Əmək Məcəlləsinə bir sıra dəyişikliklər ediləcək
Milli Məclis12:12
Federika Mogerini və Aİ-nin daha iki sabiq rəsmisi sərbəst buraxılıb
Digər ölkələr12:09
Sabah bəzi yerlərdə çiskin olacaq - PROQNOZ
Ekologiya12:07
"TuranBank" beynəlxalq maliyyə qurumundan yerli valyutada kredit cəlb edib
Maliyyə12:02
Ceyhun Bayramov Avstriyaya gedib
Xarici siyasət11:59
Bakıda 10 ayda 43 milyard manata yaxın sənaye məhsulları istehsal edilib
Sənaye11:58